[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”100px”][vc_btn title=”LOCATION” shape=”square” color=”white” size=”lg” align=”center” button_block=”true”][vc_gmaps link=”#E-8_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”][vc_btn title=”GENERAL INFORMATION” shape=”square” color=”white” size=”lg” align=”center” button_block=”true”][vc_column_text]

* Deuren: 13:00 – 00:00

Tickets

– Early Bird: 39 Euro + fee (vanaf 01-12-2018 tot 31-12-2018)

– Pre-sale: 44 Euro + fee (vanaf 01-01-2019 tot 16-06-2019)

– VIP Gold: binnenkort beschikbaar

– Kassa: (indien beschikbaar): 50 euro

* Minimum leeftijd: 18 jaar op de datum van het evenement, geen uitzonderingen!!!

* Drugs: Zero tolerance beleid

* Toegang tot de locatie kan ten allen tijde worden geweigerd zonder voorafgaande kennisgeving.

* Optredens die expliciete politieke en/of sociale bewegingen en/of groepen uitdrukken zijn verboden.

* De volgende objecten zijn niet toegestaan op de locatie: dieren, eigen voedsel & dranken, drugs, glas, aerosol dispensers, stokken, blikken, plastic/PET-flessen, scherpe voorwerpen en elk ander object dat kan worden beschouwd als gevaarlijk. Ons Security team heeft het laatste woord in geval van discussie.

* Geen rugzakken toegestaan.

* U mag geen flyers en/of posters in/buiten de locatie distribueren zonder voorafgaande toestemming.

* Alle foto & videocamera's zijn toegestaan, u mag zo veel foto's & films maken als je wil en ze online te delen. U zal ons ook toelaten om deze foto's te gebruiken of bewegende beelden voor promotionele doeleinden.

* Parkeren is gratis op de beschikbare plaatsen van het domein. (plaatsen zijn beperkt)

[/vc_column_text][vc_btn title=”PARKING” shape=”square” color=”white” size=”lg” align=”center” button_block=”true”][vc_column_text]

Er is parkeergelegenheid in de directe omgeving. Volg de borden en instructies van de mensen die verantwoordelijk zijn voor de parkings.

Als u met de bus komt, volg dan de instructies van de bewaakte parking.

/vc_kolom_tekst] [/vc_kolom] [/vc_kolom] [/vc_w].